Обручі з квітами на всі часи

Обручі з квітами на всі часи

Вінок - це аксесуар настільки давнього походження, що абсолютно неможливо простежити, коли саме квітковий вінок повернувся у наше сучасне життя, і став трендом № 1. Або він взагалі не покидав лав модних аксесуарів на голову? Ми постаралися розібратися які вінки актуальні, кому підходять, а які варто залишити в стороні і ніколи не надягати.

Вінки носили в різних культурах починаючи від бога Діоніса закінчуючи більш сучасною іспанською циганкою Кармен і популярними в 60-х, учасниками руху хіпі. У мексиканській, українській, іспанській культурах квіти у волоссі були невід’ємною окрасою щоденного вбрання. Гавайські дівчата і, навіть, чоловіки прикрашали голови вінками з тропічних квітів.

Фріда Кало

Фріда Кало

Хіппі вінок

Хіппі вінок

Гавайський квітковий вінок

Гавайський квітковий вінок

українка у квітковому віночку

Українка у квітковому віночку

Куди і який вінок носити?

Квіти в волоссі надають дівчатам особливого характеру, і це не завжди ніжність або вразливість. Ми схильні вважати, що певний вид вінка, може вдягнути дівчину в бажане настрій, і надати потрібного виду аутфіту.

Літо у волоссі

Коли приходить час літніх фестивалів і прогулянок до світанку, дівчат переповнюють романтичні почуття. Доповнити свій настрій і образ можна тонким вінком з квітів ніжних відтінків. Добре, що його можна поєднувати як з легкими сукнями, так і з футболкою і шортами. Образ в стилі хіпі буде виглядати дуже розслаблено і невимушено.

стильні дівчата у вінках

літня пов'язка на голову

Більше пристрасті

Якщо ви вирішили відправитися на танці або пляжну вечірку, запалювати поки ноги не здадуться, вам просто необхідний аксесуар в стилі іспанської циганки або кубинки. Чудово підійде велика квітка насиченого кольору на шпильці. Він неодмінно додасть пристрасті до вашого образу. Його зручно помістити в зібране волосся, до того ж танцювати буде не жарко.

червоні квіти у волоссі

заколки

Заміж за квіти

Весільний варіант квіткових вінків і корон неймовірно приваблює увагу до нареченої. Такий образ дуже жіночний. Вінком можна доповнити зачіску або декорувати фату. Традиція носити квіти у волоссі на весіллі простежується і у знаменитостей. Беріть на замітку: квітковий аксесуар повинен пасувати до весільної сукні та букету нареченої. Якщо ваша сукня досить пишна, то можна не сумніватися, і доповнити її таким же помпезним віночком.

квіткова весільна корона

віночок для нареченої

Бал квітів

Збираючись, на світський раут, квіти у волоссі можуть бути дуже доречними. Вони виступатимуть як символ доброзичливості і щедрості. До того ж, такий милий аксесуар привертає увагу, і з вами буде легше заговорити.

Вінок можна підібрати або ледве помітний, щоб він не відволікав від образу, а лише доповнював зачіску. Або контрастує: нехай вінок буде основним елементом.

весняний аксесуар

Чи не складно бути красивою, коли сама природа дарує нам справжню красу.

Розквітайте цього літа, і знаходьте свої квіткові образи на всі часи і випадки на сайті TS.



Search engine powered by ElasticSuite Copyright © 2019 Three Snails Corp. All rights reserved.