Краща ювелірна прикраса України 2018 року

Краща ювелірна прикраса України 2018 року

Кращою ювелірною прикрасою України 2018 визнано смарагдовий комплект від ювелірного бренда Hararuk Jewelry

Дизайнер, який створює напрям ювелірних прикрас для TS Jewelry, було визнано найкращим ювелірним брендом України.

Grand Prix конкурсу отримав смарагдовий комплект прикрас під назвою «FERN FLOWERS» («Цвіт папороті»), до якого входять сережки та каблучка. Композиційне рішення виробів створено навколо великих насичених смарагдів в оточенні паве з холодних пурпурових сапфірів та діамантів. Килим з ретельно підібраних за кольором цаворитів на великому листі завершує композицію.

Вироби виконані в рожевому золоті 750 проби та є трансформерами за своєю конструкцією. Сережки та каблучку можна носити як в розкішному вечірньому образі, так і в суворому, класичному повсякденному варіанті. Це стає можливим завдяки ергономічній конструкції замків та з’єднань, що використовуються в прикрасі.

«Цвіт папороті – легенда. Прекрасна легенда, за якою в ніч на Івана Купала той, хто побачить цю чарівну квітку, буде щасливим решту життя… Ювелірні прикраси – це теж про диво та щастя», - так коментує прикрасу її творець – ювелірний дизайнер Віктор Гарарук. «В цей день я також радію з того, що комплект залишається в Україні, в одній з приватних колекцій.»

смарагдовий комплект

каблучка з смарагдами та сапфірами

ексклюзивний дизайн каблучки

золоті сережки-трансформери

український ювелір В. Гарарук



Search engine powered by ElasticSuite Copyright © 2019 Three Snails Corp. All rights reserved.