Фатинова спідниця: різноманітність варіантів як і куди носити

Фатинова спідниця: різноманітність варіантів як і куди носити

Вже минули ті часи, коли вбрання з фатину були атрибутом балетної постановки, весілля, випускного в дитячому садку чи школі. Це чудова новина для любителів цього матеріалу, тому що їм більше не треба чекати приводу надіти такі речі. Фатин може бути досить невимушеним як для вуличного або офісного стилю, так і досить розкішним для вечірки. Його власниці виглядають у ньому легкими, повітряними і тому - такими жіночними, що за визначенням має бути у них в крові.

Кожна маленька дівчинка мріє перетворитися на принцесу, а така тканина - прекрасний привід для цього навіть в дорослому житті. Фішка в тому, що тепер її можна поєднувати і з джинсовим піджаком, і светром, і коротким топом або майкою. Що стосується взуття, все залежить від особистих переваг. Така спідниця, поза сумнівом, виглядає дуже стильно разом з високими підборами, але якщо Ви та, хто не стоїть на одному місці - не сумнівайтеся, можна взутися у кросівки і бути мобільною.

Текстура матеріалу дозволяє грати з численними шарами, складками й оборками. Немає значення, які ці елементи одягу: короткі, до коліна або в підлогу, дуже пишні або скоріше прямі, прикрашені вишивкою чи ні - вони всі незрівнянні. Що стосується кольорів, не існує однозначної відповіді тим більше.

фатінова спідниця

спідниця для принцеси

Спідниця балерини: трохи історії

Непросто сказати, хто першими носили пишну спідницю з фатину: може, це були феї з дитячих казок або мультфільмів. Це вбрання навіть відображене у творах високого мистецтва, зокрема, наприклад, у шедеврах Едгара Дега.

Спідниця-пачка стала особливо популярною у 2016 році, коли дизайнери та будинки моди надихнулися на створення своїх унікальних модних колекцій: Ralph & Russo, Blugirl, Viktor &Rolf, Кароліна Еррера, Антоніо Берарді. У цьому вбранні звернули на себе увагу багато знаменитостей, як минулого, так і сьогодення. А якщо взяти до уваги, як розвивається цей тренд, - може бути, він буде затребуваним навіть і в майбутньому.

Фатин не втратив своєї популярності ані на подіумах, ані в повсякденному житті. Так що якщо Ви хочете виглядати, як улюблена зірка, - для цього якраз слушний момент. Ви можете вибрати, хто Вам подобається більше: Мерилін Монро, Грейс Келлі, Мадонна, Ріанна, Сара Джесіка Паркер в ролі Керрі Бредшоу, Лорен Конрад, Зоуі Дешанель, Олівія Палермо й інші.

спідниця балерини

спідниця-пачка

Грейс Келлі

Дженніфер Лопес

Мерилін Монро

Сара Джесіка Паркер

біла пишна сукня з фатіну

довга спідниця

Дитячі фатинові спідниці: реакція на останній писк моди

Якщо дівчинка ще дитина, це зовсім не означає, що вона не повинна стежити за дорослою модою, особливо якщо її мама - велика модниця. Точно також і мама захоче вдягнути свою принцесу відповідно. Їм обом потрібно виглядати красиво, і буде особливо мило, якщо вони одночасно будуть у чомусь схожому і дуже гармонійному між собою.

Наші майстри готові запропонувати Вам свої найкращі роботи. Причини обрати саме наші товари для Ваших малюків такі:

• Висококласна якість ручної роботи

• М'який фатин, щоб дитині було комфортно

• Підкладка з натуральної тканини (сатин, бавовна, штапель), який не дратує ніжну шкіру малюка

• Кнопочки замість незручних блискавок і ґудзиків

• Індивідуально підібрані кольори (як пастельної, так і яскравої калейдоскопічної палітри)

• Цікаві декоративні елементи (блискітки, бантики і квіти з тканини, гіпюр, стрічки) для завершення образу

маленька дівчинка в платті

дівчинка в фіолетовій спідниці

маленька принцеса в рожевій сукні

дівчина в білій сукні

вбрання для свята

Шукаєте, де купити спідницю-пачку для дівчинки?

Команда TS подбала про це і підготувала чарівні спіднички з фатину для маленьких красунь. Ми пропонуємо нашим покупцям сукні і добре підібрані набори з боді та кофтинками. Так що Вам вже не доведеться ламати голову, який верх ідеально підійде до дитячої спідниці, яку Ви збираєтеся купити.

Білі товари - чудовий вибір для хрещення. Ваші малятка будуть чарівними в нарядах, куплених у нас.

Ми дуже стараємося, щоб у Вас склалися найкращі враження про нашу компанію. Адже в дитячому одязі найголовніше - чудовий вид і відчуття комфорту.

Обирайте дитячі сукні для наймолодших тут.

А якщо у Вас донька-підліток, то дивіться нашу колекцію святкових суконь тут.

Використані матеріали:

bestproducts.com

sydnestyle.com

news-intime.ru

theblondesalad.com

 



Search engine powered by ElasticSuite Copyright © 2019 Three Snails Corp. All rights reserved.