Етно прикраси: легкий спосіб розставити цікаві акценти у зовнішності

Етно прикраси: легкий спосіб розставити цікаві акценти у зовнішності

Імовірно, аксесуари вигадали, щоб урізноманітнити наш звичайний гардероб, додавши оригінальні нотки завдяки незвичним поєднанням. Навіть проста скромна сукня може наповнитися особливою енергією за допомогою яскравих речей за одну мить.

Народні товари ідуть ще далі. Їх автентичні риси дозволяють не тільки розробити власний неперевершений стиль, але й натякнути на те, що Ви побували в різних куточках земної кулі. Ви можете бути затятою мандрівницею, щоб створити таке враження, але замовлення через Інтернет та доставка по всьому світу – інший прекрасний варіант, доступний для всіх.

етно аксесуари

Етно аксесуари: ніколи не пізно спробувати

Бути екстравагантною та носити щось оригінальне можна в будь-якому віці. Айріс Апфель, справжня модниця та відома блогерка у свої 90-ті ніколи не перестає зачаровувати, демонструючи багатство особистого надбання жіночих скарбів: численні намиста, обручки, сережки, браслети. Чого тільки в неї немає!

Вам не потрібно мати стільки, скільки й Айріс. Тим не менш, вона здатна вселити сміливість у кожну експериментувати з власними образами та знайти цікаву комбінацію, щоб бути унікальною, підкреслити неповторну особистість та отримати натхнення на нові звершення від впевненості у своїй красі.

Айріс Апфель

Українське слово у прикрасах різних культур світу: варіанти для повсякденних образів та формальних подій

Україна може пишатися багатовіковим мистецтвом виготовлення аксесуарів з бісеру та глини. Вони зберігають найдавніші традиції до наших днів та створюють особливе злиття з індивідуальними авторськими техніками. Українські майстри з радістю заявляють у світі, що старовинні візерунки не загубилися, але вдосконалюються та збагачуються, тим не менш не втрачаючи своєї автентичності.

українські аксесуари

намисто з бісеру

Команда TS не тільки пропонує багатий асортимент етно прикрас ручної роботи від кращих виробників. Ми також приділяємо увагу тому, як їх носити, та доводимо, що вони можуть гарно вписатися і в сучасні модні тренди:

• Вдягайте на відкриту шию чи просто на одяг

• Будьте різною, використовуючи чи то контрастні речі, чи то подібні за відтінком до Вашого вбрання

• Додайте трохи перцю до однотонного костюму за допомогою яскравих ґерданів

• Не забудьте про національні аксесуари до вишиванки чи плаття

• Сміливо комбінуйте їх з футболкою та джинсами

• Будьте готовою до чогось нового та не соромтеся вигадувати власні ідеї

сережки ручної роботи

креативна біжутерія

сережки з бісеру

масивний аксесуар

бохо стиль

червоне намисто

богемський стиль

Шукаєте, де купити кращі українські народні прикраси? Команда TS зібрала вишукані вироби в цій категорії, відмінні за своєю палітрою барв, орнаментів, технік та стилів. Завдяки національним аксесуарам ручної роботи, Ви маєте чудову нагоду стати неперевершеною. Крім того, купуючи товари від українських майстрів, Ви надаєте їм можливість займатися тим, що їм подобається та до чого вони однозначно мають хист.

Дізнатися більше про нашу колекцію етно прикрас тут!

біжутерія ручної роботи



Search engine powered by ElasticSuite Copyright © 2019 Three Snails Corp. All rights reserved.