Декор інтер’єру та подарунки в анімалістичному стилі: кращі сувеніри дикої природи

Декор інтер’єру та подарунки в анімалістичному стилі: кращі сувеніри дикої природи

Зооморфні мотиви притаманні багатьом країнам світу та дуже давні. Зображення коней, котів, пташок, вовків та ведмедів в українській культурі відомі ще з прадавніх часів та уходять коренями до скіфів.

Вони можуть бути реалістичними або мати чудернацькі міфологічні риси. Традиція анімалізму в декорі актуальна і в наші дні та практично може пасувати до будь-якого стилю, роблячи його теплішим.

Це простежується в прикрасах, предметах декору та сувенірах, наприклад, статуетках, анімалістичних горщиках для сукулентів, годинниках, нічниках для дитячої кімнати, принтах на текстилі, посуді та, звичайно, різноманітних гарненьких іграшках.

чашка з песиком

Якщо Вам більше до вподоби життєві зображення, у нас є дещо і для Вас. Подушки у формі тварин, прикрашені справжніми фото, стануть цікавим акцентом в інтер’єрі. Вони забезпечать комфортний відпочинок або солодкі сни. Просто оберіть найулюбленішого друга, котрий найбільш підходить до Вашого світосприйняття або просто тому що Вам подобається. Можливо, він нагадує Вашу домашню тваринку або подасть ідею завести її!

Не забудьте, що поодинокі об’єкти можуть надто яскравими в приміщенні, що буде тому трохи занадто, тож краще мати декілька речей для необхідної рівноваги.

жирафчик

блакитний слоник

допитливи їжачок

милий кролик

Анімалістичний символізм: основні моменти та поради щодо цього захоплюючого світу

Діти полюбляють бавитися з іграшковими тваринами, але що стосується дорослих, мати один-два таких сувеніри може бути гарним приводом згадувати власне дитинство час від часу. Хто знає, можливо, фігурки слоників надихнуть подорожувати до далеких країн або набратися сміливості навіть на них покататися!

Цікаво, що тваринам притаманне символічне значення для багатьох народів. Ми б хотіли зараз згадати декотрі з них:

  • За віруваннями, пташки приносять радість та благополуччя
  • Пугачі, зокрема, є символом мудрості та кмітливості
  • Коні представляють жагу до життя, міць та фізичну силу
  • Слони означають багатство та довголіття
  • Собаки виражають відданість та розум
  • Тигри передають енергію
  • Коти нагадують про свободу та швидке одужання
  • Дельфіни – це знак спасіння
  • Метелики натякають на постійне відродження життя
  • Орли символізують швидкість та гострий зір
  • Ведмеді втілюють сміливість та маленьку слабкість до меду
  • Вовки асоціюються з перемогою
  • Мишок люблять більшість націй за їх простодушність
  • Їжаків обожнюють за інтуїцію та здатність захищатися
  • Кролі чи зайці характеризуються плодючістю

мудра сова

червона курочка

котик

горщик ведмедик

Вироби з повсті: будьте в курсі найновіших світових тенденцій

Ми горді представити нашу колекцію повстяних іграшок від українських майстрів. Вони виготовлені виключно вручну, а кожна деталь (як-от: кожен пальчик, війка чи брівка) – добре продумана та виконана з великою любов’ю. Просто погляньте на наш асортимент єнотів, їжаків, сов та мишок! Що привертає увагу, так це їх аксесуари, котрі виглядають реалістично та перетворюють тварин у справжніх модників – отже, навчають гарному смаку!

У дівчаток-їжачків та сов є намиста, бантики, що пасують до їхніх сумочок, та навіть корони для прихильників принцес! Хлопчики мають краватки-метелики виглядають, як денді!

Уява автора вражає, бо кожна іграшка – це унікальна особистість, котра проявляється не тільки в індивідуальному стилі одягу, а навіть хобі: у малюків можна помітити фотоапарат чи ковзани. Їхні чобітки, сумки, капелюхи чи шарфи – справжній витвір мистецтва і заслуговують особливої уваги та похвали!

Їх добрі личка не менш припадають до душі. Здається, ніби маленький єнот благає взяти його до себе глибокими небесно-блакитними очима. Побавте вашу крихітку такими іграшками, що стануть кращими товаришами в дитячій та котрих будуть усюди брати з собою. Ми впевнені, що такі товари милуватимуть і дорослих, адже дитина все ж таки живе десь в глибині душі кожного з нас!

Малюки пізнають світ за допомогою імітування. Тож, вони не забудуть надягти шарфи та шапочки, наслідуючи приклад тварин.

Дорослі можуть надихнутися проводити більше часу за в’язанням або навіть навчитися це робити! Кінець кінцем, ЗМІ повідомляють, що це хобі багатьох відомих людей – отже, будьте в тренді!

Коли Ви дивитеся на хазяйновите мишеня, що тримає батон, то будете пам’ятати купити хліба по дорозі додому.

коники

годинник-бульдог

горщик песик

м'якенький єнотик

три слоненятка

хлопці тролі

горщик акіта

чашка-сова

горщик слоненя

Анімалістичний напрям в інтер’єрі оселі: навіщо він потрібен

Мабуть, теоретично, ми всі можемо обійтися без милих речей в нашому житті, але практично – з ними краще! Предмети інтер’єру із зображенням тварин дають нам привід посміхатися, відволікають від набридливих думок, яких нам важко позбутися, можуть бути джерелом натхнення та особистим засобом релаксації після важкого дня.

Подаруйте собі або близьким маленьку радість! Такі товари доводять, що іграшки – не тільки для дітей. Все, що ви маєте зробити – це обрати найкращий аксесуар, а ми подбаємо, щоб Ви могли отримати його найбільш зручним способом. З доставкою по всьому світі все можливо.

Ознайомтеся з нашою колекцією предметів анімалістичного напряму тут – Ви маєте нагоду знайти щось унікальне саме для Вас!

Used resources:

animal-symbols.com

www.sunsigns.org



Search engine powered by ElasticSuite Copyright © 2019 Three Snails Corp. All rights reserved.