Богемський стиль в інтер’єрі: позитивна енергетика грайливого буяння барв

Богемський стиль в інтер’єрі: позитивна енергетика грайливого буяння барв

бохо стиль

Стиль бохо: основні дизайнерські моменти

Коли ми маємо на меті яскраво прикрасити нашу оселю та створити теплу атмосферу, дизайн в стилі бохо – це перше, що спадає на думку. Таке приміщення випромінює позитив та дарує бадьорість, щойно ми туди потрапляємо.

Кожен хоче бути щасливим, а бохо – чудова ідея, як досягти цієї мети. Цей веселий колорит, а що навіть важливіше – як він на нас впливає – головна причина популярності цього тренду.

Що ж йому притаманно?

Поміркуймо про кожну деталь, що привносить особливу нотку життєвої енергії та робить так, що ми хочемо повертатися додому знову і знову.

богемський стиль

Переглядаючи в Інтернеті багато прикладів богемського дизайну, можемо помітити певні тенденції. Перш за все, це численні деталі текстилю та інтер’єру з візерунками, привабливими принтами та геометричними орнаментами, помпонами, китицями та пір’ям. А саме:

• Покривала та пледи

• Килими та килимові доріжки

• Гобелени та панно

• Подушки

• Пуфи

• Домашні рослини, горщики та підставки для них

• Вази та квіти • Дзеркала та годинники, прикрашені пір’ям

• Лампи та світильники з візерунками

• Меблі та предмети декору з ротангу

• Шпалери та кафель

Елементи інтер’єру бохо іноді поєднуються досить примхливо, але їх ніколи не буває занадто. Вони можуть бути витримані в одній кольоровій гамі, але доволі часто також і в різних. Барви індіго, червоні, помаранчеві, теракотові, сірі, чорні чи білі, насичені чи приглушені – досконалість не має меж! Однотонні речі чудово врівноважуються барвистими.

пуфи

елементи інтер’єру бохо

вітальня у східному стилі

спальня у богемському стилі

кольорові подушки

бохо дизайн

вітальня в яскравих кольорах

куточок у бохо стилі

райдужна спальня

дизайн для пікніка

Дизайн бохо – створюйте, експериментуйте та знаходьте натхнення у грі веселих відтінків

На відміну від стриманого стилю Хюгге, в якому переважають пастельні однотонні відтінки, бохо стиль різнокольоровий, як веселка.

Яке б поєднання чи деталь Ви не обрали б, кожна слугуватиме однаковій меті – милувати око та робити так, щоб душа співала. За допомогою таких акцентів Ви створите щасливий рай навіть в центрі великого міста. Рецепт досить простий: робіть все яскравим та будьте готові до нових ідей.

інтер’єр зі східними елементами

Команда TS підібрала вишукані речі ручної роботи з України

 та Азії – Ви можете знайти щось для себе тут!

Наші майстри з радістю виконають для Вас рукоділля будь-якої складності чи розміру. Тільки повідомте нам, що бажаєте – і ми легко перетворимо це на реальність!



Search engine powered by ElasticSuite Copyright © 2019 Three Snails Corp. All rights reserved.